1:1 / Individuen / Particulieren

Selfmanagement en Mentale coaching

Ons stresssysteem heeft een essentiële, beschermende functie.

Ditzelfde stresssysteem kan ons ook belemmeren en blokkeren om optimaal te functioneren in het hier en nu. Dit ontstaat wanneer je niet weet hoe je je eigen emoties de baas kunt zijn. Emoties brengen een stroom van hormonen op gang waardoor het systeem uit balans raakt. Dit blijft zo als we onder druk staan. Dan slaan de stresshormonen op hol, of de hormonen zijn te weinig actief. Ze beschermen ons niet meer en ondermijnen onze gezondheid, ons welzijn en onze prestaties.


Blokkade doorbreken
Iedereen heeft een breekpunt en afhankelijk van aanleg, opvoeding en aangeboren talenten kun je beter of minder goed met hoge druk omgaan. Het is essentieel om zicht te krijgen op jouw emotionele draagkracht. Hierdoor kun je in het hier en nu optimaal functioneren en presteren.


Turbulentie en complexiteit zijn een uitdaging om mee om te gaan en horen bij deze tijd.
Emoties, spanningen, politiek en ego’s zijn van invloed op leven, werk en binnen de topsport bijvoorbeeld. Het is totaal onmogelijk niet in relatie te zijn. Er is altijd interactie, al is het met de stem in jezelf.


Aanpakken en oplossen
Met bijvoorbeeld EMDR en Heartmath leggen we nieuwe verbindingen aan in de hersenen en staan oude patronen buiten spel. Hierdoor onstaan coherentie, assertiviteit, zelfsturing, die zorgen voor innerlijke vrijheid, zodat je vanuit je eigen kracht kunt excelleren.
We zorgen ervoor dat je leert om het op jezelf toe te passen.


Het leren creëren van gezonde spanning is een voorwaarde om tot optimale prestaties te komen.Mast Resultancy tel: 06 557 37 776 - e-mail: info@mastresultancy.nl