Pitch

Verbeter je performance met Hersenwerking - Kennen / Herkennen / Beïnvloeden
De werking van onze hersenen speelt een essentiële rol om op cruciale momenten effectief gedrag te kunnen laten zien. Indien we onszelf kennen, begrijpen wij wanneer, waardoor en waarom we emotioneel blokkeren. Zo gauw we daar zicht op hebben, kunnen we die situaties herkennen en beïnvloeden bij onszelf en bij elkaar. Juist op die momenten dat we onder (extreem) hoge druk staan en willen presteren.


Talenten blijven niet langer verborgen.
Door individuen (particulieren), teams en organisaties (bedrijven) in een transformatieproces te brengen wordt ieders potentieel geopend. Dit is alleen mogelijk door een veilige omgeving te creëren, waarbinnen de mensen zich verbonden voelen met zichzelf, met elkaar en de organisatie. Het doel is dat mensen zich kunnen onderscheiden en ontwikkelen en het beste in zichzelf en anderen naar boven kunnen halen. Om deze aanpak te borgen is het nodig om in uw organisatie of team een vorm van nieuw leiderschap te ontdekken. Het resultaat?


Lager ziekteverzuim, hoge tevredenheid, betere output, lagere kosten, nieuwe kansen in de markt
Een cultuuromslag met Welzijn als accelerator levert een effectieve vorm van samenwerken op waardoor de resultaten, de groei en de winst sterk verbeteren. Bijvoorbeeld het verzuim en de uitsroom van goede medewerkers kunnen weer dalen.
Mast Resultancy is aan de slag binnen bedrijven en de topsport in de rol van interim-manager, trainer en coach.
We geven ook individuele mentale training/coaching en selfmanagement.
Mast Resultancy geeft lezingen en trainingen en neemt deel aan congressen en seminars.

Bezoek indien je artikelen wilt lezen van Mark Venekamp of training video’s wilt zien op snijvlak leiderschap, hersenwerking, teambuilding,
strategie, vertrouwen en visie ook: Pinnace; building better companiesMast Resultancy tel: 06 557 37 776 - e-mail: info@mastresultancy.nl